Montag, 11. Mai 2009

Leipzig ke Leibniz?




konpius pale otak aku... selamat ari jadi rah...
ni gambo aritu

salam kemajuan bersame pared, selepas kejatuhan bn di perak, (bodo tol situasi) yed pon muile mengarang puisi. ketersedapan masakan rah masih melekat ditahi gigi yed nie.,, ikan kembong yg didatangkan khas dari laut india detelan rakus oleh baz dgn suapan tulang oleh ruu,, sehari berlalu setelah penjelajahan hebat bersame team lobi buton.. sabtu dan ahad kami luangkan mase bersame, keadaan yg sangat menyenangkan kerne kecampuradokan kami dgn masyarakat dunie.. sape kate org sekeliling tu stupid? dgan adenye masyarakat kami tahu ape yg masyarakat tahu.
jumaat malam sabtu, yed memasak kari ayam tok ru dan garnelen or udang msakak tak brape nak merah tok tah, cik wat kuih ape cam cendol, baru tadi rah masakan kami ikan kembong 50plohsen, baz plak wat kek libzig sedap yang tak balik modal,, Rah!!!!!

nasib baik sedap, yed pon menyedut air leichi kepunyaan masyarakat,, sabtu pagi, kami pon berkumpul kol 7.15 kat goethe institut, nak dapat kick start mmg susah skit, so aku kacola si jeni, senang skit laukan dye, pastu kami main (terup) dalam bahase ibundaku.. yed berjaye mengekalkan kedudukan selaku pendahulu liga.. hak hak.. rah pon samer.. pastu dah lame tu kamio sampai kat leibzig.. cam biskot leibniz,, so kami pon bergerak kat jungenherberge ataupon hostel.,, jauh,, jalan cam haram,, rah n da geng dapat bilik same, yed dapat blik same ngan ru,, ywess,,, sumenye lancar,, petang tu kami melawat tugu perang apetah,


macam temple, so kami pon tangkap gambo, kami wat video seram tentang something yang ade kat tepi kolam bawah tu,, rah ngan baz wat liputan hangat,, amboi lepas geram nampak,, pastu cek tetibe hilang,, pastu kami beli ic krEM, aku makan ice krem pisang cik belikan..,., pastu kami berjalan sgt la jauh ke panometer, tu dlu tempat simpaN GAS.. so dalam tu ade hutan hujan tropika di amazon, best gakla, aku keje curi tangkap gambo, sume dah penat, so kawan kwwan aku pon nak balik,, nak tukar sweater,, kam i yg lain pon jenjlana kat stadt, aklu makan aritu lach dgn apetah.. nagn air kiba, lame tak minum,, hooho,, kat munchen takde.. so malam tu stadtfuhrung, cam haram, org tu gaduh ngan org gile mane tah.. dla gune hochdeutsch, lawak pon aku tak paham. malas nak amik tau.,, hahah,, so abistu ngat nak gi joget tapi dah letih sgt,, so aku nak minum kopi ngan ru, tetibe nampak bunge ape depan commerce bANK. so aku dok lepak ngan ru,, berdating kate org melayu nyer.. pastu kami munim heisse schocolade,, balaik kol 12 pastu tido.. so pagi nye aku bangun lamt, dtg sarapan makciktu dah simpan sume, sori ruu.. sian ru tak dapat makan bebanyak,, kAt bawah bes gak aku sembang ngan katrika tentang isu ekonomi malaysia, nape malaysia( terpisah kepade 2 bahagian?) sape leh jawab?


so pastu kami pon pegi kat forum geschichtlichen zeit, waktu ddr memerintah lebzig nie, woww,, aku curi gambo lagi,, best, sume org dalam keadaan gute laune kate org jawe. yang bestnye pastu kami makan curry ikan ngan yam, sedap,,, gilerr,, pastu kellner tu gaduh depan kitorg,, hohoho nasib baik nasi tu sedap gile,,, gemok aku,, pastu petang kami gi zoo.. cik penat kate dye,, pastu makan iceekrem sesame,,, akak apetah haa, lisa pon ikot kami,, bestgile,,


tgk binatang .. memasing ade name, zirarah, farid hutan, apetah lagi ako pon tak tau,, pastu rah kene gigt ngan aku sebb nakal,, padan muke kengan dye kene kokak.!! so balik tu kami pon tido dalam train, pas tak abis abis tangkap gambo dye,, rah tido ngan aman, pastu rah ngan baz usha florian cium awek dye, haram,, tak aci,, opp lupe arintu baz dye pakai kain brazill.. huhuh,, balik tu kami beli kebab pastu yed tdo awal,,, tadi petang ujan,, yed ngan cik satu team wat recherce pasal ethnik study kat uni ,,, sib baik jumpe akak baik., best... cool gler,, pastu bli bokcer or apetah ngan jiha,, kale biru putih ngan kelabu,, yes bokcer baru,, yehuuu, bubyee,,,,

Kommentare:

cik hat gesagt…

x malu bli boxer pon ngan jia.

farah diaz hat gesagt…

huhu...best2.tp..salah eja lg..

myself

myself