Samstag, 2. Mai 2009

Berkampung di Muenster bersame kak Ros n da geng



itulah die tendangan pemusnah badai di perjalanan ke umah kak ros, walau pon keadaan dingin tapi ianya menjadi satu pengalamn hebat, walaupon perjalann yg jauh itu mencabar ketenangan dan jiwe mhmd pareed, dengan dorongan rah ianye berjaye ditempuhi,, hohhohoh,, tapi yed berjaye menendang rah ngan dsyatnyerr..






itulah die perjalanan kami ke umah kak ros.. sampai sampai jer palop pon dtg.. tapi kat bremen ued wat kejo gile,, pegi jumpe ping.,, dye la,bat giler dah,sampai sampai je dye kat stesen bas kami pon lari pecut gi gleis 8, abis lemak yed terbazir dek ketekunan yed berlari,, akhirnye kami berjaye samapi kat train tu, train tu tak jalan sebb ru taahan dye, time kasih kengkawan kerne tunggu yed, yed siap langgar org lagi, sian org tu,, tapi kat bremen yed berjaye jual niedersachsen ticket, yes,, pstu yed dapat kamere lame yed,, yes.. samapi kat muenster ade budak tu soh blikan rokok, yed tak pham sebenarnye,, ngatkan ape,, pastu tolongla gak sebb dye dah merayu kan.. yed lemah toll ... pastu kne marah ngan rah.,.. gigit rah bru tau..


palop ngan labu pon sammpaii,, kami sempat bermain badminton ngan minim ngan kak yani,, alamk dye ade kmere cantekk, baru nak bli, tapi try pnyer try dye blurrla gambo dyee... tak nak bli,, palop power main badminton, malam tu kan kak mas masak ayam golek tok kitorg, sedap.. so pastu kami main permainan sesame kat umah, main kad main tangan tang tu, ape tah.. bes gler,, sambil memekak,, hahah,, sib bik yed tak loser main kad,, yes,,, adela skali 2.. hahah so yed pon tidor dgn nyenyak nye,, tapi yed tade baju plak.. masalah toll..





pas pagi tu kami mkan nasi lemak akak ros yg sagt sedap.. hoohoh,, sedap giler,, so yed pon menuntut ilmu pengetehuan secukupnyer.. pastu kol satu kami jenjalan la kat stadt muenster





bestla gak memekak ditengah jalan.. pas kuar dari lidl tu kami jenjalan kat stadt dye ebebtol,, pastu balik umah kak ros balik sebb nak wat bbq.. yess mkan timee,,,yed rah ngan ru main tepok tepok ikot tgn org kanan tu.. tah ape tah namenyer.. nsib baik rah hebat, leider ruru ist viel besser.!! bweekkkk.. ha interressant finde ich, baz nye baju baru,, impressive gler... cik pon cantikgak kene ngan bajunye yg serbe merah ngan hatinye serbe merah tu.. hohohoh...


balik umah jab sume ngantok,, ru tido jab ngan rah... obbbsss.... hahaha... petang tu ye dpon menaiki beskal capok bawak rah... sebb reah pkai topi yg cantik cam yed,, ngan baju yg same,.. i love roma,, cam adik bradikk,, kami pon wat babikiu,,memule main badminton,, tapi angin kuat sgt.. tak best.. pastu kami makan.. sebb yonng ngan palop dah masak,, sedap tol akak ros msak,, tiader tandingan kat german nie... nasi goreng dye,,,


tula gambar kemenangan aku ngan rah menentang palop ngan kak anu yang kejam.. hahha.. pas makan kami pon main raket,.. hahah.. pastu yed curi makanan pastu makna lagi sekali sebb dah injured sebb jatuh.. sakit... pastu yed rah ngan baz wat gambo lompat bebanyak,, baz tak tau tangkapp.. marah tol rah diwatnyer...






tapi ader bayak gambo yang bes kami wat tapi kat kamera baz.. ala,,, tetibe cik jatuh samapai berdarah time naikk beskal,, asal entah.. yed nak tolong pon tak leh... pastu kami wat gmbo sepak sepak,, peyong lawan palop.. so pastu kami pon gila balik umah.,, baz ngan rah main buayan sekjp.. jadi cam org nak kawin ngan anak rajer,,, so malam nie kami bakal makan soto,, op semalam makan steamboat.. wawww tu first time wat yed... sedap gilerr.... sume sedap... pastu kak anu kate aku dah lain.. adeker? aku dah gemok kot.. makn kfc banyak kat muenchen.. yes... yed gemok,, so esok yed balik nak siapkan brosure tuu,,, balik nie yed ade misi tersendiri ngan azam baru tok mase depan yg akan yed lalui... amin.. semuge tercapai.. amin.. phuuhhhh..





so kepade rakan rakan taulan yg ku sgt syangai, terime kasih kerne manjadi kawan yed.. walaupon ngan perangai yed yg pelik pelik nie.. i love yoe all sume exclusive to ruru, rah, jiha, baz, dayah, dll cam darah daging yed sendri... bubyee... mit vollem lieben von payed encem ckit..

Kommentare:

farah diaz hat gesagt…

hahaha..ok la gak.tp byk typing error..2/10 je dpt!

fakhruru hat gesagt…

hehehe!!!
rah nie juri ker??

ur wlcome yed!!!

myself

myself